En een supermooi interieur met persoonlijkheid en karakter. Zo maken ze ze niet meer.... dit hoor je wel vaker als het over meubels gaat. De kwaliteit van de meubels van vroeger is nog wel te vinden maar dan bevindt je je wel meteen in het hogere segment. En als je budget daar niet toereikend voor is, kan je bijvoorbeeld een kast aanschaffen die je zelf in elkaar moet zetten thuis, maar daar komt bij dat je deze daarna ook nooit meer moet verplaatsen anders gaan de deurtjes niet meer dicht.

Maar er is nog een mogelijkheid, namelijk circulaire meubels. Meubels van toen, ge-upcycled naar nu. Ethil doet al jaren niks anders. Zij is de eigenaresse van www.werehome.nl en buiten de in en verkoop van oude meubelen, styled ze ook hele interieurs met deze pronkstukken die niks anders dan charisma en karakter uitstralen.

Landelijk, stoer en industrieel maar dan met de kwaliteit van vroeger want het zijn ook die gewilde meubels van toen. 

Ethil spoort dagelijks de mooiste exemplaren op, waar zij als geen ander een neusje voor heeft en verft ze in de kleuren die zij mooi vindt, of de kleur waar de klant om vraagt.

www.werehome.nl is een super toffe onderneming die duurzaam onderneemt en een tegenhanger is van deze weggooi maatschappij.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op via onderstaande link

https://www.werehome.nl/