Dit aankomende Pinksterweekend beloofd het voor alle Brocante-liefhebbers van de kop van noord-holland en ver daar buiten weer een heerlijk festijn te worden. Na de succesvolle eerste editie van vorig jaar, maakt Middenmeer zich op voor de tweede editie van de Pinkster in…Brocante!

Drie heerlijke brocante dagen, waarin ruim 76 deelnemers acte de presence geven, zij brengen hun mooiste vondsten uit Frankrijk, Belgie & Nederland mee. Prachtige kasten, spiegels, oude gebruiksvoorwerpen, manden, linnengoed, servies, koffers & kisten van frivool Victoriaans tot stoer industrieel.

Drie dagen van 11-17 uur is dit alles te bewonderen, op de sfeervolle locatie van het Huis van Middenmeer aan de Zuiderzeeweg 4A te Middenmeer. Ook aan de inwendige mens wordt gedacht, 12 Food-specialisten met ambachtelijke waren zoals, heerlijk vers afgebakken brood, kaas, gerookte paling, olijven, wijnen, chocolade, verse aardbeien zalig ijs en overheerlijke engelse Fudge vind je op de Food-plaza. Deze ligt midden in 't wandelhart van dit driedaagse brocante Event. 

Naast het heerlijke eetwerk&prachtige Brocante, vindt je ook nog het haak-cafe van Basic Lodge, waar je als je wilt lekker aan de slag kunt met naald en wol, maar ook de krijtverf-demo van Saense sjans mag je niet missen. 'S middags is er live muziek van trio Feel Good op het terras, en lunchen of lekker zitten met een goed glas wijn doe je onder de prieelen, aan een van de lange gastvrije tafels.

Al met al, reden genoeg dachten wij zo om af te reizen naar de kop van noord-holland dachten wij zo, je bent welkom, en neem gerust je vrienden mee, of maak er nieuwe.

De Pinkster in…. Brocante!
Van 14 t/m 16 Mei op het terrein van het Huis van Middenmeer.
Zuiderzeeweg 4a Middenmeer.
Openingstijden van 11-17 uur.