Als dit niet goed is, heeft dat effect op alles. De sfeer, je interieur en uiteindelijk op je welzijn, het is allesbepalend op de plek waar je bijvoorbeeld na je werk leeft en tot rust moet komen.

Daar weten ze bij TipTopVloeren alles van, en is het een duidelijk verhaal.

Hoe leef je, heb je kinderen, wat gebeurt er in je huis, hoe intensief, heb je huisdieren, gezinsleden met allergieën, kleuren van je gordijnen, meubels, noem maar op. Zomaar wat vragen waar de meesten van ons niet meteen hun keuze op afstellen. We weten meestal allen kleur en materiaal.

Uiteraard speelt budget ook een rol waar rekening mee wordt gehouden, maar is zeker niet allesbepalend. Hoe ziet je toekomst eruit? Welke sfeer wil je creëren, allemaal zaken waar je over na moet denken voordat je met deskundige hulp bij jouw mooiste vloer uitkomt.

Vloeren dragen ook bij aan akoestiek en temperatuur en dus beleving. Door middel van design en kleurkeuze zijn vloeren in staat om een atmosfeer naar wens te scheppen.

Ook hygiëne i.v.m. allergieën zijn belangrijke zaken te weten bij je vloer keuze, wij voeren een aantal merken die speciaal daarvoor ontwikkeld zijn. Deze zijn dusdanig ontwikkeld dat ze fijn stof makkelijker laten schoonmaken zonder te veel agressieve schoonmaakmiddelen.

Bij TipTopVloeren ben je verzekerd van professioneel advies door mensen die met je meedenken en 24/7 met vloeren bezig zijn. Hij moet immers hele lange tijd voldoen aan alle eisen.

Hout, PVC, Laminaat of traprenovatie, het leggen wordt door een specialist uitgevoerd, zodat je gegarandeerd bent van de hoogste kwaliteit.

Een aantal merken die wij voeren zijn o.a. Meister, Balterio, Quickstep, Homeline, Ambiant, Heywood Houten Vloeren, FB Hout en Wicanders kurk en PVC Vloeren.

Dit is nog maar een greep uit het gehele assortiment waar u uit kunt kiezen in de showroom op het Ravelijncenter. Hier kunt u zien en voelen en vragen naar alle mogelijkheden die bij jouw wensen aansluiten.

Een goed kopje koffie bij het gesprek is hier vanzelfsprekend, alsmede de tijd om te beslissen.De showroom is dan ook zo enorm groot en divers, als u het hier niet kunt vinden zou dat zeldzaam zijn, en kunnen we nog voor u op zoek gaan om uw droomvloer te vinden.

Een van de grootste pluspunten bij TipTop is ook het feit dat er korte lijnen zijn tussen alle schakels. De leveranciers en professionele stoffeerders weten van de hoed en de rand. Hierdoor kunnen ze snel schakelen en dit komt de klant dan absoluut weer ten goede.

Laat u inspireren door ons, wij helpen u graag bij het vinden van uw droomvloer.

www.tiptopvloeren.nl