Tropische planten zijn tegenwoordig terug te vinden in miljoenen huiskamers over de hele wereld. Zaterdag 25 en zondag 26 februari  is er een tropische planten show in Tuincentrum Den Helder aan Texelstroomlaan 1. Tegelijkertijd houdt Vogelvereniging Kanaria een vogelweekend in Tuincentrum Den Helder. Verschillende soorten kanaries en tropische vogels worden tentoongesteld en er worden vogels te koop aangeboden.

Tuincentrum Den Helder heeft speciaal voor deze tropische plantenshow prachtige soorten in huis gehaald. Tijdens het weekend krijgen klanten op alle kamerplanten en binnenpotten twintig procent korting. En omdat de nieuwe sfeercollectie binnen is ook twintig procent korting op de hele sfeerafdeling. Met uitzondering van de vele aanbiedingen en arrangementen. Voor alle vragen over de verzorging of de vermeerdering of verjonging van tropische planten kunnen bezoekers terecht bij de specialisten op zaterdag 25 en zondag 26 februari.

De vogelshow is zaterdag 25 februari van 10.00 tot 17.00 uur en zondag 26 februari van 12.00 tot 16.00 uur. Kijk voor informatie op www.kanaria-denhelder.nl/wp. Tuincentrum Den Helder is zaterdag geopend van 9.30 tot 17.00 uur en zondag van 12.00 tot 17.00 uur. kijk voor meer informatie op www.tuincentrumdenhelder.nl