Beelden schieten te kort als we deze kerstspecial vormgeven, en om de sfeer te beschrijven wat wij daar hebben ervaren.....mwah dat word een pittige klus, want oh oh wat hebben we kerst in verschillende stijlen en hele thema's over ons heen gekregen.

Van de ene sprookjesachtige ruimte met o.a. elfjes, vosjes, eekhoorns, groen en sneeuw 

naar de andere ruimte met een prachtig gedekte tafel waar je eigenlijk even aan moet gaan zitten om alle details in je op te nemen.

Super toffe elementen die stuk voor stuk kunstwerkjes zijn...flamingo's, luchtballonnetjes die de kerstman dragen, gouden pineapples met blauwe glitterblaadjes, indianen met tooi, headphones, hondjes.....vissen met zwoelgevormde glitterlippen, alles om in je boom te hangen, aan je homegirls te geven, je deurknop mee te versieren of je misstletoe mee te pimpen.

Het duurde even voordat Cheryl overal foto's van had gemaakt, want elke keer als we dachten we hebben alles, zagen we weer een ander mooi kerst item. Maar toen we klaar waren werden we uitgenodigd aan tafel.

Genietend van de home-made appeltaart en een capuccino zit ik te balen dat ik niet eerder hier naar toe ben gegaan, het zeepaardje (eerder al gespot op hun facebookpagina) die in een briljant ' seaworld' gestylde boom hing....is er niet meer, styliste en vakvrouw Femke helpt me nog zoeken, maar tevergeefs. Ik heb nog wel een tof gesprek met Corina, de dame die verantwoordelijk is voor genietmomentjes van velen, en al jaren vriendin van Janine. Het is mij in ieder geval duidelijk dat er gezamelijk alles aan word gedaan om jou te inspireren en een goed gevoel te geven.

Als je nou gaat shoppen voor je decoratie, mag je deze hot spot niet missen, Huis van Middenmeer moet je gezien hebben. Huis van Schagen overigens ook, hier ontmoeten we Sanne. Haar zaak heeft een magisch sneeuw gestylde etalage. Echter zorgt de spiegeling van het etalage glas dat we daar geen goed beeldmateriaal van kunnen maken, sorry daarvoor, je zou daar dus ook heen moeten want het is echt de moeite waard. Ook als je een toffe kerstboom zoekt met een houder die je boom hoger in de lucht laat shinen.
Of natuurlijk een outfit om zelf mee te shinen, maar dat is een heel nieuw artikel op Hollandsstijl want er hangt hier heel veel moois. 

We zijn door Huis van Middenmeer zo enorm gegrepen dat we daardoor in tijdnood kwamen, Huis van Bergen hebben we dus nog niet in kerst sfeer gezien maar horen van klanten die daar wel zijn geweest dat ook daar je zintuigen worden geprikkeld, en je genoeg inspiratie op kan doen. Dat geloven wij meteen.

Hollandsstijl wil in ieder geval Huis van Middenmeer, en Schagen bedanken voor dit kerst inspiratie avontuur, maar ook voor de enorme gastvrijheid die wij hebben ervaren bij jullie.

Bedankt, hopelijk tot volgend jaar en alvast hele fijne Kerst!