Licht in je huis, hoe veel doet dat voor je interieur?

Wat weet je ervan?
Waar zet je welke lamp neer en met hoeveel Watt?
Wat doe je in elke ruimte, en hoe laat?

Zomaar wat vragen die bepalend zijn voor sfeer en rust in je slaapkamer of juist activiteit op je werkplek. Je laat je auto repareren door een monteur, de winterschilder komen om je huis te schilderen…allemaal professionals, en het licht in je huis, doe je dat zelf?

Als je toch die mooie lamp zoekt, waarom niet met een goed advies van een lichtspecialist? Wij hebben woonkamers zien transformeren door een andere lamp, of het aantal Watt. Slaapkamers make overs gegeven door het licht vanaf de grond naar boven te laten schijnen. Licht is allesbepalend, daar weten we bij Primalicht alles van.

Jarenlang geven wij lichtadviezen en kiezen daarbij de juiste lamp met jou samen uit om het optimale resultaat te bereiken. Passend bij jouw lifestyle en jouw interieur. Uiteraard kan je je ook laten inspireren in onze showroom, daar zijn altijd vriendelijke medewerkers aanwezig met hun expertise die jou graag te woord staan en eventueel helpen met je keus.

Zoek je een romantische kroonluchter voor een klassiek of gemixed interieur, of juist onopvallend licht voor een minimalistisch ingericht huis? Of wil je een compleet lichtplan waarmee je je hele huis kunt voorzien van licht met een druk op de knop?

En voor de gadget lovers onder ons, er is een lichtsysteem met app waarbij het licht in je huis oplicht en met je mee sprankeld waar je loopt. De installatie of inbouw nemen wij dan uit handen als je dat graag wilt, dan hoef je zelf dat wankelende trappetje niet op.

Bij Primalicht kun je vrijblijvend een afspraak maken voor lichtadvies bij je thuis! Dan bespreken we de mogelijkheden en krijg je professioneel advies, uiteraard is dit kosteloos, of het nu gaat om een kleine tip of uitgebreid advies.

Durf te vragen, wij zien je graag.

Vriendelijke groeten van Primalicht.

www.primalicht.nl