Culinair genieten en gezellig wat drinken met uw familie en vrienden, waarna u zich laat inspireren door de laatste woontrends. Dat kan op zaterdag 25 & zondag 26 maart 2017. De toegang is vrij en elke bezoeker ontvangt een gratis drankje.

De lokatie van de Lekker Wonen Beurs is op Willemsoord in gebouw 66 naast schouwburg de Kampanje in Den Helder.

Tijdens deze eerste editie van Lekker & Wonen verzorgen diverse lokale restaurants de lekkerste hapjes. De deelnemende bedrijven laten u kennis maken met de specialiteiten uit hun keuken. Bij de mobiele keukens kunt u uw bestelling plaatsen en nuttigen op 1 van de terrassen of op het centrale plein. Op dit plein kunt u ook drankjes bestellen en genieten van de sfeer op de beurs. 

Voor iedereen die zich wil laten inspireren over de nieuwste woontrends, is deze woonbeurs een must! Voor superdeals en leuke woonaccessoires kunt u hier ook binnen wandelen! Informatie over lokale woonprojecten en tips over isolatie en verbouwen etc., worden u aangeboden door onze Helderse ondernemers.

Lekker Wonen biedt tevens een selectie van Helderse ondernemers die niet woon gerelateerd zijn, maar hun producten en diensten aan u willen presenteren.

Kortom, bereid je voor op een lekkere & inspirerende woonbeurs!

De lokatie van de Lekker Wonen Beurs is op Willemsoord in gebouw 66 naast schouwburg de Kampanje in Den Helder. Wil je meer weten over dit evenement en/of de deelnemende bedrijven? Klik dan hier.

Bron: lekkerwonendenhelder.nl