Het is namelijk vooraf best lastig om te bepalen bij welke inrichting jij je het meeste thuis voelt. Veel mensen herkennen zich dan ook in hetzelfde dilemma: Hoe krijg je het voor elkaar om een ruime woonkamer te voorzien van een knusse sfeer?'

Onze Home Made By Stylist weet raad.

Misschien vormt het wel een van de grote pluspunten van je huis, de enorme woonkamer. Voor veel mensen is riant wonen een groot goed. Toch kan dit grote pluspunt er ook voor zorgen dat je voor een uitdaging komt te staan op het gebied van styling. Want hoe zorg je ervoor dat deze ruimte oogt als een geheel en -nog belangrijker- aanvoelt als een warm en knus thuis?

De oplossing ligt eigenlijk altijd in het juiste kleurgebruik. Kleur is namelijk essentieel bij het neerzetten van een bepaalde sfeer. Het speelt een centrale rol en je kunt er o.a. ruimtes mee afbakenen.

Het advies van de stylist?

Houd er rekening mee bij het samenstellen van een kleurenpallet voor de woonkamer dat het goed werkt om de kleuren te selecteren die dicht bij elkaar liggen. Uiteraard is er nog veel meer mogelijk zoals lambrisering waardoor je de muur in twee kleuren opdeelt. Dit zorgt er bijvoorbeeld ook voor dat je twee ruimtes met elkaar verbind.

Tot zover dit advies, en als je meer persoonlijk advies wilt voor jouw woonuitdaging kan je altijd een afspraak maken met Astrid van Home Made By Van Der Plas Woonprofessionals. Je thuis is belangrijk!

https://www.homemadeby.nl/van-der-plas-breezand