De Herfst is in aantocht! Vrijdag 22 september is het alweer zo ver. Alhoewel ik graag een wat mooiere zomer had gehad, vind ik het ook wel weer fijn om de truien, wollen vesten en lange laarzen uit de kast te halen. Heerlijk met een warme deken en een kop thee op de bank. Ik vind het zo erg nog niet.

Met de herfst op komst is het ook weer tijd om je interieur af te stemmen op die donkere koude dagen. We gaan over naar de periode Herfst/Winter dus de creatievelingen onder ons kunnen weer lekker aan de slag. Qua trendkleuren gaan we zien dat bruin het nieuwe zwart en goud het nieuwe koper is. Wit komt overal terug, is prima te combineren en kan goed ingezet worden als accentkleur voor je woonaccessoires. De kleuren groen en blauw gaan weer lekker mee in deze seizoenen en terracotta zien we veel als nieuwe kleur.
Wat ook blijft zijn de natuurlijke kleuren, dus bijvoorbeeld van ongeverfde wol, van schaap of kameel, kurk, hout of touw. Een nieuwe kleur die we langzaamaan weer terug gaan zien is lavendel en zacht zeegroen. De botanic trend blijft en dat is naar mijn idee helemaal niet erg. Ik was voorheen nooit echt van de planten in huis, maar ik ben 2 jaar terug begonnen met een kleine cactus en inmiddels staat in/op bijna elk hoekje, plankje, kastje wel een mooie plant. Het geeft een ontzettend huiselijke sfeer en je wordt oprecht blij van het groeiproces.

Zelf met kleuren aan de slag gaan is leuk en effectief. Op een relatief goedkope en snelle manier tover je jouw interieur om tot iets unieks en eigentijds. Ben je die oude vaas of kast helemaal zat? Probeer een een potje krijtverf. Met deze verf creëer je snel en simpel een hele nieuwe sfeer. De verf is makkelijk op te brengen en het droogt snel.

Je klusspullen haal je natuurlijk bij van der Plas Verf & Wand in Breezand. Het personeel in de winkel helpt je daar graag verder met vragen of andere zaken. Misschien krijg je door de onderstaande beelden wat goeie inspiratie en kun je aankomend weekend lekker aan de slag gaan in huis. Ik ben alvast begonnen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bron: vanderplasverfenwand.nl / xlwonen.nl
Foto's: pinterest.com
Auteur: C. Kloof