Nordmann kerstbomen, ijsberen, pinguïns, kerstkransen, kaarslicht, kerstverlichting voor binnen en buiten, alles voor deze feestdagen vind je in het Tuincentrum Den Helder!

Kerst is geen kerst als je niet in het tuincentrum bent geweest… als je binnenkomt bij het tuincentrum zit je er meteen middenin, het gevoel van KERST. De mooiste bomen zijn zorgvuldig voor jou geselecteerd op volume en kleur en dat voor de vriendelijkste prijs (zelfs de LIDL heeft ze niet beter voor u in kunnen kopen). Welk soort kerstboom je ook in gedachte had, de grootste collectie staat hier!

Je pad wordt vervolgt en je wandelt van afdeling naar afdeling, en terwijl je dat doet kan je meteen even die super hippe terracotta potten inslaan voor je nieuwe cactus om je botanic look in huis af te maken, want die hebben wij nog niet elders gespot in deze regio. (tip!)

Maar terug naar kerst….want of je nou voor wit gaat, groen, goud of welke kleur dan ook….je vind jouw stijl hier en alles wat daar bij hoort.

Wat we ook veel zien is kerstukjes maar dan in een nieuw hip jasje gestoken. Geen oase werkjes, maar leuke plates , krukjes of glazen domes gevuld met bij elkaar passende items en een sfeervol kerst tintje toegevoegd. Ideaal voor de mensen die geen zin hebben in een boom, maar wel de christmas feeling in huis willen halen.

Glitter herten, guirlande slingers met lichtjes (die toch een soort van eeuwige hipheid hebben opgeëist) vallende sterren, geurkaarsen…….er is te veel om op te noemen.
Erg gewild dit jaar zijn de kerstkransen, ook deze wederom in een vernieuwd jasje gestoken; bijvoorbeeld versiert met witte veren, lampjes, kralen en kerstballen.
Je krijgt hier meer dan genoeg ideën om mee naar huis te nemen, en als je twijfelt….neem even een heerlijk kop koffie in de koffiecorner en maak je je beslissing daarna.

Het team van Tuincentrum Den Helder staat altijd voor je klaar, en zijn ontzettend behulpzaam, (ben zelf al vaak meer dan goed geholpen) niks is ze teveel en daar kan je als bezoeker aan zien dat het een super bedrijf is met hart voor de zaak en haar klanten.

We kunnen nog wel duizend mooie dingen vertellen over dit Tuincentrum maar lieve lezers…. Heb je nog geen kerstboom? Zoek je inspiratie? Wil je nog vuurwerk bestellen?

Ga naar Tuincentrum Den Helder aan de Texelstroomlaan 1! Wij zijn je al meerdere malen voorgegaan dus je bent verzekerd van kwaliteit en een leuke dag!

Groeten Hollandsstijl