Het zogenaamde ‘Egg’ thema.

Ook we dat de kleuren, die vaak het optimisme in de economie weerspiegelen, lichter zullen worden. De kleuren worden ook zachter zodat met name de poeder- en huidskleuren het helemaal gaan worden.

Aansluitend op die ronde vormen worden bolvormen, gevuld, met plooien en reliëf, met natuurlijk materialen belangrijke items. Dit zien we niet alleen bij stoelen en banken, maar voor alles in ons interieur.

De functie van de slaapkamer gaat veranderen. Na de keuken wordt dit een extra leefruimte. Omdat je hier ook zult internetten, relaxen, luieren en zelfs eten, Verblijft men vaker en langer in de slaapkamer.

De kans is groot dat we veel meer natuurkleuren gaan zien. Daarbij zal mosgroen, als tegenhanger van alle zachte huidtinten, een veel geziene kleur worden. Een echte ommezwaai wacht de natuur.

De verwachting is dat mensen meer naar binnen gaan, en ze de kleuren van buiten des te meer zullen gaan waarderen. Bij die natuurtinten passen natuurlijk ook natuurlijke materialen zoals hout en steen.

Tot slot worden de alledaagse breiwerkjes uit oma’s tijd ook weer populair. Niet direct als kleedje, maar in kleden, poefs en degelijke. De ouderwetse bloemvormen van vroeger zien we niet meer terugkomen, het zal eerder een ruitvorm zijn.