Nou houden wij ons niet per definitie aan de trends want ik heb de natuur altijd al in m’n interieur getrokken, echter blij word ik wel van deze ontwikkelingen. Moedertje natuur heeft een super effect op ons welzijn dus des te beter als dat nog meer in ons interieur gaat komen.

Het past ook wel bij de tijdsgeest van nu vind ik, met name ook dat mensen bewuster gaan leven en alle randzaken die te veel plek innemen in ons dagelijks leven, meer en meer gaan minderen. We gaan meer terug naar de basis, recyclen, upcyclen en de voorspellingen zijn dat kleding over tien jaar volledig circulair zijn. Hopelijk wordt het asfalt voor snelwegen in de toekomst inderdaad vervangen door plastic dan hebben we die uitdaging ook weer getackeld.

Maar ik dwaal weer lekker af (gebeurt anders nooit).

Terug naar het interieur want daar ging het om, en hoe begin je als je je interieur een make over wil geven? Bij Home Made By begint het inrichten van je interieur bij het maken van een trendpalet. Dit is het vertrekpunt waar alles samenkomt en waar je altijd op kunt terugvallen. Kleuren, materialen en items bijvoorbeeld bloemen of een plant worden verzameld naar persoonlijke smaak. Qua kleur breng je op z’n max drie kleuren bij elkaar die de hoofdrol spelen en daar kan je dan verder op werken met materialen voor kussens, gordijnen, banken, vloeren noem maar op.

Astrid van der Plas van Home Made By in Breezand kan jou daar persoonlijk in adviseren en weet precies hoe jouw mooiste kleuren en materialen samen het beste tot hun recht komen. Wil je even sparren of graag haar advies? Volg onderstaande link en maak een afspraak naar jouw mooiste interieur!

https://www.homemadeby.nl/van-der-plas-breezand

Liefs Mirjam!