Ga je je interieur nieuw leven inblazen vanwege een nieuwe start, of ga je samenwonen en wil je niet naar 20 verschillende zaken of wil je gewoon een nieuw interieur omdat het oude niet meer bij je past?

Voor je vloer, je muren, je trap, je ramen…..het hele plaatje kan je bij Van der Plas verf en Wand compleet vernieuwen volgens de laatste trends en met de beste merken die er zijn.

Wat verf en kleuren in je huis betreft zie je komend jaar veel Okergoud, ook in nieuwe modecollecties zie je veel gouden items. De goudgele kleur oogt fris en geeft elke ruimte in huis een oppepper. Zelfs op de dagen dat het buiten niet zo zonnig is maar bewolkt, creëer je met deze kleur een zonnig geheel binnen.  De trendkleur van 2016 ‘Okergoud’ is ook goed te combineren met andere tinten. Ton sur ton als je van rustig houdt of met een contrastkleur erbij, voor de doorgewinterde durfal onder ons! 

Zandsteengeel en okergeel van Sikkens zijn perfect te combineren met het Okergoud en Honeymoon roze en  Browny van Dimago. Sigma , Sikkens, of de populaire krijtverf van Dimago, dit zijn kwaliteitsmerken waar je nog heel lang plezier van zult hebben.

Een oud meubel pimpen geeft vaak al een super hippe boost aan je nieuwe interieur. Hoe vaak is het daar niet mee begonnen, een kastje met krijtverf in een nieuwe kleur is vaak het onbewuste startsein om de rest ook aan te pakken. Mooi nieuw behang van diverse merken met de kleuren in rijke designs. Of een compleet bos op de gehele wand voor ultiem buitengevoel voor binnen met de nieuwste behang collecties. Misschien in combinatie met een mooi gordijn, natuurlijk op maat gemaakt en ingemeten. En als je dan toch bezig bent kan je de vloer ook daarop aanpassen, of het nou hout is of pvc of een mooi karpet. Alle kleuren en soorten, topmerken zijn aanwezig.

Zelfs de raamdecoratie kan je bij Van der Plas shoppen. Shutters, Dupli’s , Vlinderjaloezien, Horizontale Jaloezieën in hout of alum. of Paneelgordijnen….de keuze is enorm, maar omdat je eigenlijk voor alles in een zaak terecht kan, word de keuze makkelijker omdat je word geholpen door professionals die weten met welke kleur krijtverf het hele feest is begonnen. Kijk dat is prettig, scheelt een hoop tijd, en de zoektocht wordt vereenvoudigd. Kortom, alles betreft je interieur en exterieur kan je vinden bij Van der Plas Verf en Wand Wonen.

Plan vrijblijvend een afspraak in en je bent verzekerd van kwaliteit en dat alles onder een dak!  www.vanderplasverfenwand.nl