Vier keer de beste Elektrische fiets van het jaar, Qwic E-Bikes smoelen smooth en zijn kwalitatief at the top off their game.

Een gepassioneerd team van designers en engineers werkt vanuit Amsterdam aan de ontwikkeling van innovatieve en hoogwaardige elektrische fietsen. Elke elektrische fiets wordt vanaf scratch ontworpen en uitgewerkt. Met veel aandacht voor detail komen de producten tot stand.

De Ideale elektrische fiets wordt gesmeed uit passie, vakmanschap, modern design en hoogwaardige componenten. Enkel de beste toeleveranciers worden benaderd om QWIC Elektrische fietsen te complementeren. Denk hierbij aan hydraulische velg- of schijfremmen, traploze schakelsystemen, dubbel geveerde voorvork met lock-out functie en quick release verstelbare stuurpen.

Geïntrigeerd door de Oosterse technische kennis en geïnspireerd door het ruige landschap van Azië waar zij zelf 6 maanden op een stalen ros hebben doorgebracht, besloten Michiel Hartman en Taco Anema samen de handen ineen te slaan. Hieruit voort is Qwic ontstaan.

Dolf en Frank van Van Graas en Struik zijn altijd op zoek naar de hoogste kwaliteit en design voor hun klanten. Fietsenzaken die elektrische fietsen verkopen zie je overal, maar elektrische fietsen met een Urban, Smart en mooi design hebben zij bij Qwic gevonden.

Daarbij kwamen de makers van Qwic E-bikes regelmatig over de vloer in de fietsenbranche en kwamen erachter dat ze niet of nauwelijks tegen internet kunnen opboksen maar daarnaast wel de problemen vaak moeten oplossen van internetaankopen met alle gevolgen van dien.

Klanten beseffen veel dingen niet, en Qwic besluit daarom geen concessies te doen qua prijzen op internet of in de winkel. Puur om de kwaliteit te bewaken.

Daarbij werd de elektrische fiets gezien als een vervoermiddel voor ouderen dus de modellen van 2010 konden wel wat upgrades gebruiken. Dit omdat de doelgroep steeds jonger werd en dus andere eisen aan het product werden gesteld.

Resultaat een hippe Urban E-bike die door nog meer jongeren o.a. in grote steden werd ontdekt als een perfecte oplossing voor woon en werk verkeer. Maar ook in de polder ondersteunen ze fietsende schoolgangers vele kilometers per dag. En met of zonder tegenwind, je komt niet met een zwetend hoofd de klas in.

Wanneer je bij Van Graas en Struik binnen komt, ben je verzekerd van kwaliteit met een uitstekende service en correcte uitleg door alle kennis en kunde die ze door jarenlange ervaring in de fietsenbranche hebben opgedaan.

Bovendien ervaren wij de persoonlijke benadering met een vleugje humor als erg prettig, en dat is toch iets wat je in de steeds grotere bedrijven vandaag de dag minder tegenkomt.

Auteur: Mirjam Stienstra