Ferrari heeft de eerste foto's onthuld van de open versie van de LaFerrari.

Het is een limited edition voor liefhebbers van open auto's. Op de Internationale Autoshow in Parijs zullen de naam en de technische eigenschappen bekend gemaakt worden. Dan wordt ook bekend hoeveel exemplaren Ferrari van deze auto gaat maken. Het orderboek is echter al gesloten, alle beschikbare auto’s zijn reeds verkocht tijdens een exclusieve preview voor klanten.

De limited edition Ferrari krijgt een uitneembare koolstofvezel hardtop en een verwijderbare softtop. Net als de oorspronkelijke LaFerrari krijgt de open versie een 800 pk sterke V12 (met een specifiek vermogen van 128 pk/l) gecombineerd met een 120 kW (163 pk) elektromotor, goed voor een totaalvermogen van 963 pk. Voor de open versie is de aerodynamica aangescherpt om ‘open’ dezelfde luchtweerstandcoëfficiënt te realiseren. Ferrari heeft de eerste foto's onthuld van de open versie van de LaFerrari. Het is een limited edition voor liefhebbers van open auto's. Op de Internationale Autoshow in Parijs zullen de naam en de technische eigenschappen bekend gemaakt worden. Dan wordt ook bekend hoeveel exemplaren Ferrari van deze auto gaat maken. Het orderboek is echter al gesloten, alle beschikbare auto’s zijn reeds verkocht tijdens een exclusieve preview voor klanten.

De limited edition Ferrari krijgt een uitneembare koolstofvezel hardtop en een verwijderbare softtop. Net als de oorspronkelijke LaFerrari krijgt de open versie een 800 pk sterke V12 (met een specifiek vermogen van 128 pk/l) gecombineerd met een 120 kW (163 pk) elektromotor, goed voor een totaalvermogen van 963 pk. Voor de open versie is de aerodynamica aangescherpt om ‘open’ dezelfde luchtweerstandcoëfficiënt te realiseren.