Het Klinkt als een nieuwe conditioner van L' Oreal en zo heerlijk ruiken ze ook, de ShineTecs Was producten voor je auto zijn zo geavanceerd, de meest doffe haarbos...euhh auto gaat weer shinen als nooit tevoren!

En het word een feestje om je auto te wassen, maar eerst even wat weetjes over deze naar jasmijn en kersen ruikende wonder shampoo's.

Zo werkt het ShineTecs repaireffect: nieuwe autolak is extreem glad en glanzend. Door normaal gebruik ontstaan echter minuscule microputjes in het oppervlak en kan het licht niet meer maximaal reflecteren. De glans neemt af. Bij een wasbeurt met ShineTecs worden deze oneffenheden opgevuld met een beschermende coating die langdurig achterblijft op de lak. Met elke wasbeurt wordt de nieuwe beschermlaag sterker en weldra glanst de auto als nieuw.

Ik snap je staat te popelen om je auto nu te gaan wassen ook al stormt en vriest het buiten, en dat kan je dus gewoon gaan doen nu!

Bij Carwash Verhaart Hebben ze namelijk dat heerlijke technische spul om weer wat glans in je leven te brengen! Deze supersonische Carwash Biedt 5 ruime wasstraten, lange was armen die van boven de auto naar beneden komen om mee te werken en niet vanaf de zijkant (heel irritant als dat tegen je auto aan klapt) en last but not least; je kan betalen met wasmuntjes, cash en pin maar ook met waspassen en speciale waswallets (uiteraard met kortingen), wat jij wilt! In ieder geval hoef je niet meer na te denken dat je wel genoeg muntjes meeneemt. 

 

Voor de caravan, camper, bestelbus of boot is er overigens een nog bredere wasstraat aanwezig met loopbrug zodat je de bovenkant van je camper kan schoonmaken en ook echt kan zien wat je precies schoonmaakt. Altijd prettig.

Er zijn nog tal van mogelijkheden aanwezig bij Carwash Verhaart zoals een geurautomaat voor de matten en een autodeodorantautomaat maar ook een borstelklopzuigautomaat en doekjes voor in en exterieur, je kan het zo gek niet bedenken het is er.

Carwash Verhaart is op dit moment toch echt de meest verfrissende autospot in Den Helder met de beste technologie in z'n Carwash producten!

Hieronder mag je klikken voor het adres en de website (als je dat nog niet wist) 

http://carwash-denhelder.nl/

 

Het is altijd makkelijk om meer te shinen in je leven!

 

Geen dank, liefs Hollandsstijl.