Deze dijk is 4.5 kilometer lang, 120 meter breed en ligt 11.5 meter boven NAP. Aan de noordkant (Petten) begint de duinenrij met het prachtige duin- en bosgebied "De Pettemerduinen".

Hier begint ook het brede zandstrand wat op loopafstand van Beukers Bike Centre ligt. Dat geldt overigens ook voor het Pettemerbos, waar je ook een bosmeertje vindt.

Het fietsen in de omgeving is prachtig, mede door de mooie bloembollenvelden en de rustige fietspaden die alle kleine badplaatsen zoals st Maartenszee, Callantsoog, Camperduin en natuurlijk Petten aan elkaar verbinden.

Voor diegene die nog meer inspanning willen leveren, is één van de mooiste terreinfietsroutes van Nederland (Schoorl) zeer dichtbij. Met een lengte van meer dan 15 kilometer door bos en duin met vele hoogteverschillen een echte uitdaging!

Jarenlange ervaring op, en de liefde voor de fiets bij alle werknemers van Beukers Bike Centre, zorgen ervoor dat je als fietsliefhebber aan het juiste adres bent in Petten. Onze medewerkers kunnen meepraten over "een strandrace met windkracht 7 tegen" , het beklimmen van een Alpencol", een "hongerklop" krijgen, of over het rijden van een tourtocht, en voorzien je dan ook graag van advies!

Dit, gecombineerd met een snelle en professionele werkplaatsservice, scherpe prijzen en zeer veel ervaring in fietsmetingen, zorgt er voor dat je je bij Beukers Bike Centre als fietsliefhebber thuis voelt! We nodigen je dan ook van harte uit om eens een bezoekje te brengen aan onze winkel!

Beukers Bike Centre
Ir. v.d. Banstraat 12-14
1755 NN Petten
Neem contact op
Telefoon: (0226) 381 367
Fax: (0226) 383 338
E-mail: info@beukersbikecentre.nl