Halfords Den Helder, een landelijke speler die als een van de weinigen die persoonlijke noot weet te raken bij zijn klanten en die goeie service biedt, wat je eigenlijk alleen nog vind bij lokale regionale bedrijven. 

Kwaliteit staat uiteraard vanzelf voorop maar niks is te gek bij de heren van Halfords. 

Buiten hun vaste klantenkring helpen ze o.a. toeristen met de verhuur van fietsen en e-bikes en staan ze altijd open voor een goeie samenwerking met andere helderse ondernemers om elkaar te versterken. Dat is natuurlijk ijzersterk. Waar anderen concurrentie zien, ziet met name eigenaar Ralph versterking.

Dat kan natuurlijk alleen als je gelooft in je eigen kracht. 

Dat ze constant in beweging zijn om hun klanten goed te bedienen blijkt ook wel weer uit een nieuw concept bedacht in de vestiging Den Helder maar wat binnenkort landelijk word uitgerold:

Halfords aan huis!
Deze nieuwe service zou ik bijna willen omschrijven als je personal (fiets) assistant die zorgt dat jouw ijzeren ros persoonlijk thuis word opgehaald, een complete checkup krijgt, om vervolgens winterklaar en met glimmend chroom  weer thuis word gebracht na het feestje.

In een wereld waarin we steeds drukker lijken te zijn is dit eigenlijk geen overbodige luxe, want de tijd die je hiermee uitspaard kan je weer lekker in je kids steken of je vrije tijd. 

Mijn vader zei altijd ‘onderhoud is behoud’ en met de aanbieding van € 49,99 zou ik zeggen pak je voordeel want dit aanbod geld tot 31 december 2017!!

Check de onderstaande visual voor de overige in’s en out’s en bel Halfords Den Helder om je ijzeren ros op te laten halen!!