Maak kennis met de kleinzoon van één van de meest iconische auto’s aller tijden: de Volkswagen Kever. Opgegroeid in de 21ste eeuw, maar minstens zo eigenzinnig als z’n stamvader.

De beetle heeft een puur mannelijke uitstraling en dankzij het verbrede rijspoor en de stoer gevormde wielkasten ook een robuuste wegligging.  Het uiterlijk is een tikje extravert in de optionele lak Sandstorm Yellow Metallic. Maar: zelfverzekerd zijn mag,  als je er oogverblindend uitziet.

De Beetle stamt af van één van de grootste klassiekers uit de autogeschiedenis: de Volkswagen Kever. In de eigentijdse Beetle zijn de legendarische lijnen nog altijd erg duidelijk herkenbaar. Het is dan ook geen toeval: de Beetle is dé lifestyleauto van onze tijd. Hij is nog extra rijk uitgerust met onder meer led achterlichten, airconditioning en radio- en multimediasysteem.

Ook binnenin verloochent de Beetle zijn herkomst niet. Je proeft er de sfeer van de klassieke Kever, maar alles is uitgesproken trendy en functioneel. Door de verlengde daklijn heb je in de Beetle meer ruimte achterin. Met een inhoud van maar liefst 310 liter kun je veel in de bagageruimte kwijt. Door de bredere opening laadt u bovendien een stuk makkelijker in en uit.

Standaard wordt de Beetle uitgerust met het radio- en multimediasysteem Composition Colour. Maar het radio- navigatiesysteem Composition Media en het premium navigatiesysteem Discover Media behoren ook tot de mogelijkheden. Ideaal voor spraakbestuurde navigatie of BlueTooth telefonie.

Bron: www.volkswagen.nl