Ondertussen in Gebouw 39 op Willemsoord...Van drie vestigingen verspreid in de regio naar alles onder een dak waar iedereen verbonden is met elkaar. ZeestadStaal heeft zijn onderkomen gevonden in Gebouw39 op Willemsoord. Alle medewerkers met verschillende disciplines werken hier samen, waar voorheen verschillende vestigingen en de bijbehorende logistiek vaak een uitdaging was, komt het in Gebouw39 allemaal samen. Buiten de verschillende ruimtes voor de productie zijn er ook faciliteiten zoals een grote kantine met keuken waar iedereen samen komt en is er zelfs een fitnessruimte in ontwikkeling ter motivatie waar medewerkers van Zeestad gratis kunnen sporten.

Bij ZeestadStaal werkt een sterk staaltje metaalmeesters nu dus eindelijk samen onder een dak aan de meest mooie projecten.

Een van die projecten is natuurlijk www.Themafietsen.nl die met logo en kleur besteld kunnen worden voor onder andere bedrijven. De fiets wordt binnen ZeestadStaal gemonteerd, gepoedercoat en geasembleerd om vervolgens getransporteerd te worden naar plaats van bestemming. Er zijn al fietsen door voetballers (Giovanni van Bronckhorst) gesigneerd en aangeschaft voor verenigingen. Zelfs Gordon heeft een ThemaFiets.

Hoe duurzaam en origineel wil je je bedrijf promoten?

Ook ligt er een ontwerp voor (thema)Sloepen waarvan ik het idee heb dat dat ook zomaar is een daverend succes gaat worden.Maar eigenlijk is alles aangaande staal is bij ZeestadStaal welkom ter bespreking.

Dit alles gebeurt onder begeleiding van Raymond Groen, oprichter van ZeestadStaal. Ook wel bekent als Ray Green (knipoog). Ray heeft al behoorlijk wat jonge mannen begeleid naar een vaste aanstelling of diploma. Daar waar andere werkgevers niet in slaagden is dat Ray wel gelukt.

 

“Een beetje begrip, waardering en respect voor elkaar is gewoon belangrijk, en duidelijke afspraken maken (verteld Ray). Daarbij moet je weten wat je mensen motiveert zodat ze hun doel kunnen bereiken wat ze voor ogen hebben.”

"Ik herken soms wel dingen van mezelf van vroeger in de jongens waardoor ik ze misschien beter begrijp dan voorgaande werkgevers. En laten we eerlijk zijn, de staalindustrie is natuurlijk niet voor iedereen, daar lopen wel mannen die niet bang zijn om te werken."

De fitnessruimte moet bijdragen aan de werksfeer en een stukje ontspanning, juist omdat hier keihard wordt gewerkt voor onze opdrachtgevers. De ruimte wordt ook weer intern door eigen mannen gefaciliteerd zodat deze ook in de avonduren is te gebruiken. De enorme kantine moet ook bijdragen aan het stukje ontspanning en Ray staat nog open voor de invulling van de keuken.

Uiteraard kan daar catering of iets dergelijks in maar voor de medewerkers moet een broodje wel erg goed betaalbaar blijven.

Verder zijn er nog enorm veel plannen waar ik persoonlijk erg enthousiast van word, maar misschien komt dat ook wel door Ray z’n energie die mij raakt. Hoe dan ook er gebeurt hier heel veel en de plannen werken aanstekelijk. En ik kan niet alles verklappen behalve dan nog dat er een themafietsverhuur zal gaan plaatsvinden vanuit Gebouw39, maar er staat nog veel meer moois op de agenda.

Wij gaan je daar we je natuurlijk fris en fruitig van op de hoogte houden, maar ik kan je zeker aanraden om de facebookpagina te volgen, want dan ben je het snelst op de hoogte van o.a. een hele bijzondere Themafiets die er aan gaat komen. Uiteraard hieronder de links:

https://www.facebook.com/themafietsen.nl

http://www.zeestadstaal.nl