Jason Markk handelde direct toen hij opmerkte dat er nog geen schoonmaak product op de markt was voor het ‘cleansen’ van zijn oh zo geliefde sneaker collectie.

Sneakerheads hoeven hun pareltjes niet langer schoon te maken met de spullen in het huishoudkastje, die eigenlijk alleen maar schade aanbrengen.

Met veel enthousiasme heeft hij de Jason Markk Brand opgezet en al gauw werd hij opgemerkt door verzamelaars en uiteraard bedrijven. Het doel van zijn bedrijf is om de behoeften en wensen van de hedendaagse sneaker consument te blijven vervullen en om innovatief en creatief te zijn. Zijn missie is om zijn product het meest erkende en vetrouwde product ter wereld te laten worden.
 
Hij is acht jaar geleden begonnen en vandaag de dag zijn zijn producten in meer dan 2000 winkels te vinden in meer dan 30 landen. In Mei 2014 is hij naast zijn productenlijn ook de allereerste ‘drop-off Sneaker Care Service’ begonnen in Little Tokyo, Los Angeles. In deze Flagship store kun je vanaf $5 tot $65 je sneakers van de buiten tot binnenkant laten cleanen. Deze man is een ware pionier!


 
Wil je meer zien van Jason Marrk? Ga dan snel naar zn website. Misschien in de toekomst een flagship store in Nederland??