Voor de meesten van ons kan de zomer niet lang genoeg duren. Maar we ontkomen er niet aan..Spring is here! Er zijn genoeg redenen te bedenken waarom de herfst wel een fijn seizoen is. Wij hebben er 9 voor je op een rijtje gezet.

#1 Hot Chocolate
Grote koppen chocomel die je nu zonder schuldgevoel weg kan klokken. Je moet je toch ergens mee opwarmen?!

#2 Outfit opties
In de zomer draag je vaak luchtige kleding, dus heb je niet zo heel veel keuze. In de herfst kun je al jasjes, sjaals, mutsjes, coltruitjes, etc. weer uit de kast halen. Keuze genoeg!

#3 Kaarsjes
Nu het ’s avonds veel eerder donker is, zijn kaarsjes het allergezelligst. Ze zijn knus en zorgen uiteraard voor de ultieme wintersfeer in je (woon)kamer.

#4 Scheren? Wat is dat?
Niemand ziet je benen of armpits meer! Lekker laten groeien die handel. Heerlijk lekker warm. Of de boyfriend er ook zo blij mee is, dat is een tweede,

#5 Meer tijd in je bed doorbrengen
In de warme zomermaanden slaap je meestal minder omdat je het liefst zoveel mogelijk uit je sunny days wilt halen. In de uurtjes waarin je wel in bed ligt, is slapen vaak een moeilijke klus aangezien het ook nog eens heel erg warm is. Nu de zomer ten einde is, is het de perfecte tijd om eerder je bed in te duiken en lang te blijven liggen zonder dat je uit ellende je bed wordt uitgedreven.

#6 Dekentjes
Ja hoor, je kunt ze weer tevoorschijn toveren! De zachte dekentjes en heerlijke bontjes om je lekker mee in te wikkelen op de bank. Maak het compleet met een lekkere kop thee of chocolademelk en je favoriete film.

#7 Gewoon lekker binnen blijven
Waar je een paar maanden geleden nog de druk voelde om ’s avonds naar buiten te gaan en te genieten van de zomerse avonden, kun je nu lekker guilty-free binnenblijven. Stiekem zijn we hier natuurlijk heel blij mee.

#8 Sweater Weather
Het kan weer! Ook je favoriete dikke truien kunnen weer onder het laagje stof vandaan worden gehaald, want er niets lekkerder dan comfy rondlopen in je warme sweater. Ben je er nog naar eentje op zoek voor dit najaar?

#9 It's beginning to look a lot like X-Mas…
Het mag dan nog wel eventjes duren, maar de voorbereidingen kunnen in ieder geval al beginnen. Dat blije gevoel dat we krijgen als we de eerste kerstballen, -kaarten en andere decoratie weer in de winkels zien liggen, is altijd fijn! En vergeet niet: het is helemaal oké om nu al schaamteloos naar je favoriete kerstliedjes te luisteren.

Bron: www.styletoday.nl