De knikkebollende buurman naast je in het vliegtuig. Hij probeert in slaap te komen, maar zijn hoofd is te zwaar. Dit is een beeld wat veel van ons wel kennen en hoogstwaarschijnlijk zelf ook vaak genoeg hebben meegemaakt.

De dames en heren van NodPod hebben hier een fantastisch idee op verzonnen en zijn er van overtuigd dat deze hoofdhangmat je nieuwe beste reisvriend gaat worden. En wij zijn het daarmee eens!

De bedenkers hebben hun idee op Kickstarter gezet en hadden $ 20.000 nodig om het project van de grond te krijgen. Inmiddels hebben ze al een kwart miljoen binnen gehaald

Je ziet het al voor je hè? Die knikkende buurman naast je in het vliegtuig. Hij probeert te slapen, maar z’n hoofd weegt helaas te veel. Hij zou wel een NodPod kunnen gebruiken. De crowdfunders hadden $20.000,- nodig om het project op te zetten. Ze zitten nu al bijna op een kwart miljoen en hebben nog iets minder als 2 weken te gaan!

Het project kan dus gestart worden, dus het is alleen nog maar afwachten tot je deze NodPod toe kunt voegen aan je travel gear.