De fashionliefhebbers uit deze regio die gevoel hebben voor stijl en kwaliteit, waren gisteravond allemaal te vinden bij de presentatie van de najaars en wintercollectie van Diverzo Lifestyle.

De hele avond was gevuld met good vibes.  

Energieke modellen, die tot in de puntjes waren verzorgd in samenwerking met ByBlaBla Hair en Beauty, shinen op de rode loper. Gestyled in briljante kledingcombinaties van o.a. Studio Anneloes, Cambio, Goosecraft en PME Legend, werd de warme najaars en wintercollectie enthousiast ontvangen door het publiek die het nog wat warmer kreeg door de heren in HugoBoss Underwear.

Gelukkig waren er frisse bubbels om de dames wat af te laten koelen.

De veelbesproken overnachting in 't Torentje ging met een gelukkige winnaar van de loterij mee naar huis terwijl de overige prijzen daarna letterlijk uit de ballonnen knallen met luid applaudiserend publiek. Zij hadden natuurlijk eerste keus betreft de nieuwe collectie en er werd nog naar hartelust geshopt.

Host van de avond Danny Jansen (DiverzoCafe) weet zoals altijd de avond in te vullen met humor, samen met zijn droomvrouw Kim Laan (DiverzoLifestyle) die er zoals altijd weer spetterend uitziet en als geen ander de topmerken weet in te kopen en te stijlen voor haar klanten. Dit dreamteam en hun vaste Crew is wederom weer verantwoordelijk voor het organiseren van een inspirerende avond waar iedereen volop van heeft genoten. 

Als je er volgende keer bij wilt zijn, volg hun facebookpagina zodat je op tijd bent want plaatsen zijn altijd zeer beperkt en binnen 'no-time' besproken. Dus misschien tot de volgende keer, tot de nieuwe collectie!

www.diverzo-mode.nl

Fashion is what you buy, Style is what you do with it!