Wat word ik toch ontzettend blij van dat zonnetje dat weer steeds wat vaker zijn gezicht laat zien! De zonnebrilletjes gaan weer op, je ziet weer vrolijke mensen achter het stuur op weg naar je werk, kortom, de dagen zijn gewoon veeeel leuker mét zon.

Ik verheug me hierdoor ook weer ontzettend op de zomer. Slippertjes aan, heerlijke strand dagen, luchtige jurkjes...alleen bij het laatste stagneren de leuke gedachtes eventjes. Want als ik in de ochtend voor de spiegel sta voel ik me toch nog niet helemaal 'beach ready' zeg maar...

Ik heb wat extra wintervetjes opgeslagen en dat zie ik terug in mijn spiegelbeeld. Nou krijg ik die paar kilo's wel weer weg door gewoon wat beter en minder te gaan eten, maar om de hele boel wat strakker te krijgen ben ik op zoek gegaan naar een schema voor mn buik en billen/benen. Deze heb ik gevonden op pinterest en als ik hem zo bekijk dan lijkt dit me op zich wel heel makkelijk te doen en ook om bij te houden. Nog leuker om het samen met iemand te doen natuurlijk, zo kun je elkaar een beetje motiveren!

Doen jullie met me mee? Op naar een platte strakke buik en een nice booty!

Bron (schema): pinterest.com
Auteur: C. Kloof, Media Publisher