en jouw interieurstyliste die kleur en interieur, passend bij jouw unieke persoonlijkheid en/of gezin, met zorg bij elkaar zoekt. Waar dit vroeger alleen was weggelegd voor de elite of beroemdheden met een dikke bankrekening, is nu de tijd aangebroken voor iedereen die zijn of haar interieur belangrijk genoeg vindt en een basis wil inrichten waar je je op kan laden in ons veelal drukke bestaan.

De zaak in Breezand is compleet verbouwd tot een showroom waar je je hart kan ophalen en alle denkbare trends en kleuren terug kan vinden. Al het harde werken heeft z’n vruchten afgeworpen en dat voel je meteen als je binnenkomt. De uitdaging bij een verbouwing van een zaak als deze die hier al zo lang gevestigd is en haar vaste klantenkring heeft opgebouwd, is behoorlijk. Namelijk je persoonlijkheid behouden die de mensen van je gewend zijn en waar je groot mee bent geworden. Dit is absoluut gelukt en beter dan dat zelfs.

In de zaak van HomeMadeBy van der Plas Woonprofessionals zijn alle trends te zien, te voelen en bij elkaar te matchen tot een geheel met complimenterende kleuren, of juist met verschillende elementen die delen van het interieur versterken en eruit laten springen.

Van laminaatvloeren tot tapijt of pvc tot vele soorten behang, verf, gordijnen met trendy prints en bijpassende kussens voor op je bank, aan alles is gedacht. En heel belangrijk, er zijn geen concessies gedaan betreft de kwaliteit. Van der Plas heeft altijd gewerkt met producten waar hoge kwaliteitseisen aan werden gesteld en dat blijft zo.

En nu met nog meer service zoals je in het begin van dit artikel hebt kunnen lezen. Want door de expertise in te schakelen van Interieurstyliste Astrid van der Plas (een vrouw met passie voor interieur en alles wat daarbij komt kijken) word jouw huis een thuis waar je optimaal kan genieten.

“Het belangrijkste in een interieur is dat mensen zich thuis voelen in hun huis en dat is per persoon verschillend omdat iedereen uniek is". Aldus Astrid, een vakvrouw puur sang.

Bij deze bent u van harte welkom een kijkje te nemen in de nieuwe showroom aan de Burgemeester Lovinkstraat 50 te Breezand.

https://www.homemadeby.nl/van-der-plas-breezand

De koffie staat klaar!