Kleding, schoenen, kapper allemaal verzorging en uiterlijk vertoon en we geven er bakken met geld aan uit. Echter aan je ogen en je bril, die we dag in dag uit dragen, willen we niet te veel aan uitgeven.En dat terwijl het ons eerste aangezicht is.

We worden gebrain washed door de media om twee voor de prijs van een te halen, of twee en een voor je vriendin gratis en dat voor maar 100,- Grote ketens bombarderen elkaar plat met goedkoper en vechten in de media een strijd uit met elkaar.Zien we het allemaal nog wel scherp? Je ogen, daar gaat het om, dat is niet het minste onderdeel van je zijn, en zeker niet iets wat je vanzelfsprekend zou moeten nemen. Een bril met goede enkelvoudige glazen kost ongeveer € 450,-, omgerekend is dat dus € 12,50 per maand en dat voor je ogen, waarvan je zorgverzekering in de meeste gevallen ook nog iets aanvult.

De meesten mensen geven meer geld uit aan kleding. Kwaliteit i.p.v. kwantiteit, wij zijn ervan overtuigt dat bij de meeste het kwartje eindelijk aan het vallen is. En natuurlijk is een mooi montuur belangrijk, het moet passen bij je persoonlijkheid en lifestyle. Die keuze is lastig en daar kan je soms wel eens wat hulp bij gebruiken van professionals die weten waar ze mee bezig zijn, omdat ze zich hier 24/7 mee bezig houden.

Dedicated en passievol en dat ontvang jij als klant bij van Dijk Optiek zo op je neus. Hier weten ze van de hoed en de rand, lopen ze qua modebeeld een paar jaar voor, zo zien ze de houten monturen van Tree Spectacles al lang voordat ze hip worden. En service, zelfs als ik mijn Ray Ban zonnebril voor de tweede keer kom laten maken omdat mijn hond de pootjes lekkerder vindt smaken dan zijn bot, word het wederom kosteloos gerepareerd.

Met een knipoog wordt mij dan wel gevraagd of ik mijn hond een keer te eten wil geven, kijk dat is briljant.Vanaf 1992 zitten ze gevestigd in Julianadorp, en vanaf 2010 ook in Hippolytushoef.

Hun expertise is inpandig uitgebreid met Orthoptische zorg.De orthoptist is een paramedisch beroepsbeoefenaar, die verantwoordelijk is voor een specifiek gedeelte van de oogheelkunde. Een orthoptist is werkzaam in een oogheelkundige kliniek van een ziekenhuis of in een particuliere (oogheelkundige) praktijk. Een paar orthoptisten hebben een zelfstandig gevestigde praktijk of bij de opticien. Ook zijn orthoptisten werkzaam bij de jeugdgezondheidszorg en in slechtziendencentra. Orthoptie is de leer van het ‘goed’ of ‘recht’ zien. Het woord komt uit het Grieks: ‘orthos’: juist of recht & ‘optica’: leer van het zien.

‘Goed of recht zien’ betekent het hebben van:

• een goede gezichtsscherpte van het rechter- en linkeroog
• een rechte oogstand
• goede oogbewegingen
• een goede verwerking van de beelden van beide ogen gestuurd vanuit de hersenen

Het mag duidelijk zijn dat je bij Van Dijk Optiek 100% verzekerd bent van de beste zorg voor een van je meest kostbare bezittingen, je ogen. En dat ze daar de mooiste monturen omheen bouwen van de beste kwaliteit weten hun vaste klanten, en jij nu ook. Ze zien je graag, dus maak een keer een vrijblijvende afspraak in de vestiging Julianadorp of Hippolytushoef.

www.vandijkoptiekjulianadorp.nl