Hoewel we allemaal stuk voor stuk uniek zijn in onze smaak en voorkeuren op gebied van seks, is er één standje waar de meesten van ons niet genoeg van kunnen krijgen…
 
En dat standje is: doggy style.
 
Volgens een onderzoek uitgevoerd onder 2.000 mensen, koos meer dan 35 procent voor ‘op z’n hondjes’ als favoriet. Op de tweede plaats? Good old missionaris. De laatste podiumplek was bestemd voor de welbekende cowgirl.
 
Verschil man/vrouw
Hoewel vrouwen en mannen het hartstikke eens waren over de eerste plek, gaven ze de tweede plek toch een andere invulling. Wij vrouwen gaven de voorkeur aan missionaris (shout out naar alle lazy girls!) terwijl de mannen kozen voor een ‘girl on top’.

Staand?
Surprise, surprise: mannen gaven ook vaker aan interesse te hebben in het proberen van anale seks. Dit stond op de tweede plek van fantasieën die ze werkelijkheid wilde maken. Op de eerste plek stond standje 69… maar let op: stáánd. (Geen idee hoe dat werkt...) En dat terwijl ‘seks via de achterdeur’ niet eens in de top tien wishlist van vrouwen stond. Er zit dus toch een, uhh, gat tussen de wensen van mannen en vrouwen.
 
Creatief
Voordat je denkt dat de vrouwen niet zulke avontuurlijke sekswensen hebben: bovenaan de lijst stond: tabletop (seks op een tafel), kneeling wheelbarrow en ook - jawel, daar is ‘ie weer: standje 69 staand.
 
Bron: womenshealthmag.nl