Een tepelorgasme is, zoals de naam al verklapt, een orgasme dat ontstaat door stimulatie van de borsten en tepels. Op zo’n moment wordt hetzelfde gebied in de hersenen gestimuleerd als wanneer de clitoris of vagina wordt gestimuleerd. Als je tepels prikkels krijgen komt het stofje oxytocine in je lichaam vrij. Die zorgt voor het samentrekken van de spieren van je vagina. Ook de bloedtoevoer naar je vajayjay wordt op dit moment in rap tempo gestimuleerd en dat kan bij sommige vrouwen dus zorgen voor een orgasme. We herhalen: bij sommige vrouwen. Het tepelorgasme is namelijk helaas niet voor iedereen weggelegd. Het hangt er helemaal vanaf hoe gevoelig jouw borsten en tepels zijn. Uit onderzoek van de Rutgers University blijkt dat ongeveer 29 procent van de vrouwen zo'n orgasme kan ervaren.

Masseren
Als jij wel een van de lucky ladies bent, die in hogere sferen komt, door aanraking van haar boobies, is het enige wat hij (of jijzelf) hoeft te doen jouw borsten masseren en met je tepels spelen. Wél kan de climax even op zich laten wachten, want bij sommige vrouwen kan het wel 20 minuten duren. Zorg dat hij niet alleen aandacht besteed aan je tepels, maar aan de hele borst.

Hormonen
Op sommige momenten kan het stimuleren van de tepels juist averechts werken. Een week of twee voor je begint te menstrueren nemen de levels van de hormonen progesteron en prolactine namelijk toe, wat zorgt voor pijnlijke borsten. Stimulatie kan dan juist zorgen dat je helemaal niet meer opgewonden wordt.

Bron: ze.nl