De natuurlijke trend zet door. Wat begon met een enkeling, wordt nu veel vaker gezien. Houten brillen.
Deze prachtige kunstwerkjes zijn met recht uniek te noemen, want geen enkel montuur is het zelfde. De rustieke uitstraling van hout wordt benadrukt door kleurgebruik en afwerking van de monturen.

Deze monturen zijn zo gewild dat er nu ook kunststof monturen zodanig worden afgewerkt, dat ze de look en feel van een houten bril krijgen. Op deze manier zijn deze monturen nu ook voor een groter publiek bereikbaar. Bij Van Dijk Optiek vindt u een uitgebreide collectie, van zowel de houten en de houtlook monturen in verschillende prijsklassen.

In de maanden juli en augustus krijgt u bovendien bij aankoop van een houten- of houtlook bril, gratis glazen* op sterkte. Inclusief ontspiegeling én harding. En mocht u multifocale glazen nodig hebben, dan zijn deze er al vanaf slechts €75,- toeslag per paar, inclusief ontspiegeling en harding. Er is keuze uit merken, zoals onder andere: Tree Spectacles, Carter Bond, Davidoff, J.F.Rey, Jaguar, Monoqool en Conquistador.

Mocht u toch de keuze maken voor onze merkglazen, dan hebben wij een leuke korting tot €100,- op een paar glazen, bij aankoop van een hele bril.

*vraag naar de voorwaarden in de winkel

www.vandijkoptiekhippolytushoef.nl