Den Helder - Zelf staat hij er iedere ochtend voor dag en dauw voor op, vertelt Nieuwedieper Richard Koster van de gelijknamige counseling praktijk. Je krijgt er enorm veel energie van. Opgeruimd en volledig in balans begin ik aan mijn dag. Richard heeft het hier over zijn training de “Walking Buddha” die er met zijn 6 bijeenkomsten op is gericht, deelnemers gelukkig en gezond te maken.

Wandelen is gezond, dat weten we allemaal, vertelt Richard gedreven. Wetenschappelijk onderzoek toont aan, dat als we dagelijks een half uurtje wandelen dit onze lichaam en geest positief versterkt. Het werkt o.a. levensverlengend en het is een belangrijk element bij de aanpak tegen depressies. Je kunt je misschien voorstellen dat door beweging te combineren met succesvolle toepassingen uit de psychologie je mentaal en fysiek een enorme “boost” kunt krijgen, waardoor het makkelijker wordt om je leven in balans te krijgen en te houden.

De training Walking Buddha vermindert o.a. het piekeren en reduceert stress en burn-out klachten. Het verbetert je humeur en geheugen, verhoogt je eigenwaarde, herziet je wereld en mens beeld en leert je genieten van wie je bent, met wie je bent en waar je bent.

De Walking Buddha geeft je tevens de mogelijkheid om je conditie te verbeteren, je lichaamsgewicht te reduceren en ondersteunt het functioneren van o.a. het hart, de longen, de botten en de spieren.

De training bestaat uit 6 inspirerende groepsbijeenkomsten die afwisselend in de counselingpraktijk en de openlucht worden gehouden. De training is vooral praktisch van aard, zodat je het geleerde snel in de praktijk kan brengen en verrast wordt door de werkzame elementen.

De training Walking Buddha is er voor iedereen die besluit om gezond en gelukkig te zijn.

Meld je aan via info@rkcounseling of kijk voor meer informatie zoals prijs en training data op www.rkcounseling.nl