Gezellige lichtjes, kerstmuziek, genieten van de smaak van pure producten, een levende kerststal, emotionele kerstwensen in de boom, op de foto met de Kerstman en struinen langs kramen met bijzondere producten.

Beleef het mee op vrijdag 16 december 2016 op de Kerstmark bij De Helderse Vallei! Tussen 16.00 en 20.30 uur is iedereen van harte welkom op deze gezellige kerstmarkt, waar voornamelijk pure, biologische, fair trade en goede doelenproducten op de kramen te vinden zijn. Dé plek om een echt uniek en bijzonder kerstcadeautje te kopen! Laat u voor het Kerstdiner en de aankleding van de dinertafel inspireren door de diverse biologische producten en natuurvriendelijke decoraties.

Naast de verkoop van producten is er ook van alles te zien, te doen, te beleven en te proeven… kijk mee hoe wol gesponnen wordt op een spinnenwiel, snoep van lekkere hapjes zoals verse warme wafels en aai de dieren in de levende kerststal, waar natuurlijk ook Jozef en Maria aanwezig zijn. Rij een rondje in het donker op de paarden met hun sfeervol verlichte manen, maak zelf kerstversiering of een lekker hapje van een dennenappel met pindakaas voor de vogels. Natuurlijk kan iedereen de Kerstman ontmoeten en een wens in de kerstboom hangen. Ook kunnen  bezoekers hun eigen broodje boven een vuurtje bakken en die beleggen met ei of worst. Het terrein is voor de gelegenheid versierd met vele kleine lantaarns die het terrein sprookjesachtig verlichten.

Ook de Kerstmuziek ontbreekt natuurlijk niet: geniet onder het genot van een beker warme chocolademelk van de live-optredens van Triade Popkoor ‘Dicht bij C’, de Carol Singers en Sax & the City. Zit het weer op 16 december niet mee? Geen probleem, want de kramen staan binnen, in tenten en onder de luifels. Beleef het mee!

De toegang tot de kerstmarkt is gratis, voor sommige activiteiten wordt een vergoeding gevraagd.

Klik op deze link voor het volledige programma op deze dag.

Bron: deheldersevallei.nl