Helaas ze zijn er vooralsnog alleen voor de kids, de SwimFIN

De SwimFin is begin 2008 op de markt gebracht door de Brit Kevin Moseley. Als zelfstandig zwemleraar heeft hij al meer dan twintig jaar ervaring met het instrueren van kinderen tijdens zwemles. Aan het einde van zijn zwemlessen gebruikte hij regelmatig een uit foam geconstrueerde haaienvin die hij op zijn rug droeg. Hiermee joeg hij de kinderen in het ondiepe op. Naast de spelfunctie had deze actie ook een educatieve functie. De kinderen leerden zich spelenderwijs vrij te bewegen in het water.

Toen Kevin Moseley merkte dat deze voorloper van de SwimFin hem op een natuurlijke wijze hielp om te blijven drijven, ontstond het idee om dit prototype verder te ontwikkelen. Na heel wat jaren ontwerpen, testen en doorontwikkelen ontstond de SwimFin. Na een zeer succesvolle deelname in Engeland aan het televisieprogramma ‘Dragons Den’, besloot Kevin Moseley om zelfstandig de SwimFin op de markt te brengen.

Het succesverhaal van de SwimFin zet zich nu voort. De SwimFin is inmiddels wereldwijd verkrijgbaar en wordt dagelijks door duizenden kinderen gebruikt. De SwimFin is in 6 kleuren te verkrijgen: haaien grijs, waterblauw, vuurtorenrood, orka zwart, koraalroze en goudvis oranje.

Meer info op www.swimfin.nl