Draagdoeken beginnen langzamerhand weer een onderdeel te worden van het dagelijkse straatbeeld. De mama’s en papa’s van tegenwoordig zijn hip, druk en ‘always on the run’ wat de draagdoek bijna onmisbaar maakt.

Het dragen in een draagdoek is ontzettend goed voor de mentale en fysieke ontwikkeling van je kleintje. Het geeft een ergonomische ontwikkeling van de heupjes, nek- en rugspieren en de hartslag en vertrouwde geur van mama of papa geeft de baby de ruimte om zich vol vertrouwen te ontwikkelen. Het is ook bewezen dat baby’s minder huilen en last hebben van reflux en krampjes door het dragen in een draagdoek. Hiernaast heb je je handen vrij voor eventuele andere kinderen en dagelijkse bezigheden.

De oprichters van Pink Nova spelen haarfijn in op de wensen van de ouders van nu. Met hun prachtige ambachtelijk geweven draagdoeken met moderne designs, wil elke ouder wel gezien worden. De draagdoeken zijn uniek en gemaakt van de fijnste garen.

Neem een kijkje op de website en wie weet draag jij je kleintje binnenkort in één van de geweldige ontwerpen van Pink Nova.

 

 

Bron: www.pinknova.com