Wij waren direct verliefd toen we deze nieuwe gadget voorbij zagen komen! Lekker op pad met je kind zonder buggy of kinderwagen die je uiteindelijk overal doorheen moet zien te manoeuvreren wanneer je op wat drukkere plekken bent en zonder lamme schouders door het dragen op je nek.

Het maakt de ‘outdoor experience’ een stuk meer plezierig omdat het unieke systeem super comfortabel is voor beide partijen. Normaliter moet je bij het dragen op de nek ten alle tijden de enkeltjes van je kleintje vasthouden. Bij de SaddleBaby bevestig je de enkeltjes aan het ‘zadel’ en heb je je handen continue vrij.

De ‘zadels’ komen in 3 soorten; een gordel met alleen een zadel, een backpack met een zadel en een zadel die je aan je eigen tas kun bevestigen. Kinderen van 2 tot 5 jaar en tot ongeveer 22 kilo kunnen er gebruik van maken.

In Nederland zijn de SaddleBaby’s helaas nog niet verkrijgbaar. De meest dichtstbijzijnde verkooppunten zitten in België en Duitsland, maar het zal waarschijnlijk niet lang meer duren voordat ze ook hier te koop zijn. Je kunt ze wel al online bestellen!

Wil je meer informatie over de SaddleBaby of er zelfs al een aanschaffen? Ga dan snel naar de website.