Wil je op een andere wijze kamperen? Dan is kamperen in een boomhut een leuk alternatief.

Wil je de kinderen eens echt een onvergetelijke vakantie bezorgen, dan is dit het!. En bij de volwassenen komt het kind weer boven.

Op TreeGo vind je een overzicht van campings om te kamperen in een boomhut. Kamperen in een boomhut is een opkomende trend en is voor bezoekers een bijzondere en unieke ervaring. Zij bieden een rijk overzicht aan binnenlandse en buitenlandse boomhut campings.

Kamperen in een boomhut in Nederland
In Nederland zijn er diverse campings die boomhutten beschikbaar stellen om in te kamperen.

De boomhutten zijn gelegen midden in de natuur en zeer geschikt voor kleine kinderen. Laat je eigen kinderwens of die van je kinderen uitkomen door een unieke belevenis in een boomhut.

 

Het aantal boomhut-campings in Nederland is beperkt en misschien wil je het wat verder van huis zoeken. Frankrijk beschikt over veel verschillende typen boomhutten. Sommige boomhutten zijn gelegen op 18 meter hoogte wat een perfecte uitkomst biedt voor de echte avonturiers. Ook kan je kamperen in een boomhut die zeer geschikt is voor de hele familie. Op 4 meter vanaf de grond zijn de boomhutten zeer toegankelijk voor senioren en kleine kinderen.

Meer weten over kamperen in een boomhut? Kijk dan op: www.treego.nl