Wij stellen jullie graag voor aan Naomie Post-Wattimena uit Den helder. Moeder van 2 kinderen, Ayzea (12) & Imane (1) en getrouwd met Mario Post.

Tijdens de zwangerschap van haar tweede kindje was Naomie altijd op zoek naar baby artikelen die net even dat beetje anders waren, maar stuitte dan toch vaak op dezelfde spulletjes zoals pastelkleurtjes en veilige printjes.

Ze is toen zelf gaan bedenken wat ze erg leuk zou vinden voor haar kleintje. Zo is ze op het idee gekomen om babydekentjes te gaan maken. Het was de bedoeling dat het echte eyecatchers zouden worden, dus is ze begonnen met het maken van schetsen en kwam ze al gauw op designs zoals de flamingo’s en citroentjes.

Voor de binnenkant van de dekentjes werkt ze met heerlijk zachte fleece stofjes. Het liefst werkt ze met felle kleuren, maar uiteraard is klant koning en zijn er ook andere mogelijkheden. De vette printen op de voorkant blijven hetzelfde. Op het moment heeft ze 3 leuke printjes maar ze is alweer bezig met een aantal nieuwe ideeën die ze in haar hoofd heeft en ze wil uiteindelijk ook nog gebreide babydekentjes gaan verkopen.

In de toekomst wil ze haar website graag uitbreiden met stoere handgemaakte babykleding en accessoires.

Naomie’s goal is om unieke en originele babyspullen aan de man te brengen, zonder dat je daar de hoofprijs voor hoeft te  balen.

Wij zijn in ieder geval dol op de stoere babydekentjes van Oemie en uiteraard nieuwsgierig naar de volgende nieuwe producten!


Ben jij ook benieuwd? Hou dan de website in de gaten of like de pagina op facebook.