De vogeltjes beginnen weer te fluiten en de zon laat zich eindelijk weer zien.
Met mooi weer wil je het liefst buiten activiteiten ondernemen, maar met kleintjes tot ongeveer 5 jaar is het vaak moeilijk om een plek te vinden waar je ze lekker hun gang kan laten gaan, zonder dat je er zelf constant achter aan hoeft te lopen.  
Want laten we eerlijk zijn; voor ouders is het vaak ook wel fijn om je handen vrij te hebben en even achter over te kunnen zitten.

De Bolle Buik in Heerhugowaard viel ons onder de aandacht. Voor ouders met kleintjes, die je het liefst nog even niet uit het oog verliest, is dit de perfecte plek. Ook de wat oudere kinderen kunnen zich hier prima vermaken.

Er is een grote omheinde speeltuin met allerlei oudhollandse speeltoestellen. Langs de kanten staan tafeltjes en stoeltjes en mochten deze bezet zijn kun je ook met een picknick kleedje op het gras. Het geheel is overzichtelijk waardoor de papa’s en mama’s zelf ook relaxed van de dag kunnen genieten.
Mochten de kids zijn uitgekeken op de speeltuin? Dan kun je ook nog een potje midgetgolfen!

De entree voor kids is maar € 1 en volwassenen zijn gratis. Bij het loket zijn hapjes en drankjes te verkrijgen voor hele toegankelijke prijzen.
Wil je na het spelen nog even willen tafelen, kun je binnen in het aangrenzende restaurant lekker pannenkoeken gaan eten.

Bezoek de website van De Bolle Buik voor meer informatie en contactgegevens.