Dat betekent één ding: onze kids mogen weer vrolijke kleuren en printjes dragen!

De donkere en dikke winterstoffen verdwijnen en maken plaats voor de zomerkledij. Dunnere stoffen in lichtere kleuren, word jij daar ook zo vrolijk van? Ook dit jaar voeren bepaalde kleuren de boventoon, maar dat geldt zeker ook voor printjes. 2016 is namelijk het jaar van de prints! Welke printjes gaan het dit jaar worden?

De printjes voor meisjes zijn dit jaar geïnspireerd op de natuur. Fleurige prints met veel bloemen in alle soorten en maten, je ziet het overal. Maar ook printjes in de vorm van de schattigste huisdieren zien we dit jaar veel terug. Konijnen, honden, katten met hier en daar een funny twist, wij houden ervan!

De derde print die opvalt is geïnspireerd op de onderwaterwereld. Zeesterren en -paardjes, koraal én kwallen, veel kwallen! Nog leuker: deze trend zien we ook terug voor mama.

Ook de prints voor jongens zijn geïnspireerd op de onderwaterwereld, maar dan natuurlijk wel wat stoerder. Denk aan t-shirts vol met haaien, krabben en opnieuw de kwallen. Maar we zien ook tropische prints, met palmbladeren en tropische vogels. En er is één trend die blijft: de reisschrijver-trend. Prints van plattegronden, handgeschreven notities en postzegels mogen dit jaar ook weer. Welke trend kies jij voor je kids?