Stap binnen in dit knusse pandje en waan je in een wereld van vintage, gezelligheid en eigenheid.  Een vintage lunchroom met de vriendelijkste bediening van Alkmaar. Dat is Soepp

Soepp is twee jaar geleden opgericht door Sophie en Annemijn. Sophie, voormalig weddingplanner van Annemijn toen nog vreemden van elkaar, vonden elkaar tijdens de bruiloftsvoorbereiding en zijn vervolgens een eigen zaak begonnen aan de hekelstraat in Alkmaar.  Er heerst bij Soepp een echte huiskamersfeer met relaxte muziek, bediening loopt rond in jaren 70  jurkjes en familie van de twee meiden werkt in de keuken. Gemoedelijker zitten in de oude stad van Alkmaar kan bijna niet. 

Wanneer je de winkel doorloopt kom je bij de binnentuin, een plek waar je heerlijk van het zonnetje kunt genieten onder de druivenboom. De drukte van de binnenstad even achter je laten en tot rust komen onder het genot van bijvoorbeeld een suikervrij gebakje kan hier uitstekend.

Bij Soepp zijn alle producten biologisch,  gluten- en suikervrij. Ze proberen zelfs zo veganistisch mogelijk te koken.  De soepen die dagelijks wisselen worden geserveerd met spelt/ zuurdesem brood. Ook zal je vintage hart zeker sneller gaan kloppen. Want alles wat je ziet, is ook te koop. Van kandelaars, tot posters en van servetten tot tafeltjes. Alles heeft bij Soepp een prijskaartje.

Soepp is in Alkmaar een echte voorloper op de laatste trends, het hebben van een healthy lifestyle maar wel met een knipoog. Zo is er suikervrij gebak, hebben ze home made lemonade en gezonde smaakvolle soepjes. Op de drankenkaart vind je vernieuwende drankjes zoals elderfower en indian tonic.

Sinds kort is Soepp ook op donderdag, vrijdag- en zaterdagavond  geopend.  Een  vegan hoofdgerecht kost slechts tien euro. Ook zijn er 's avonds geregeld evenementen zoals workshops en magic dinners! Ook maakt Soepp arrangementen voor jou op maat.

Exclusief bij HollandsStijl mogen wij een soepje naar keuze voor twee personen weggeven. Laat ons weten met wie jij graag dit soepje wilt delen. Wij zullen vrijdagmiddag bekend maken wie de gelukkige winnaars zijn.

Volg Soepp ook op Facebook en Instagram