Bij Natuurlijk in Egmond aan zee kun je rekenen op een warme, gezellige ambiance en een gastvrij onthaal. Op de menukaart vindt je gerechten bereid met zoveel mogelijk duurzame, biologische en streekgebonden producten. Ook voor koffie en vers gebak bent u aan het goede adres!

Restaurant Natuurlijk in Egmond aan Zee is door de vakjury als winnaar gekozen. 'Parel van Egmond, ridder in de orde van de duurzaamheid en culinair hoogtepunt aan de Noordzeekust', aldus Jeroen Thijssen, culinair journalist van Trouw

Het Restaurant scoort hoog op de 3 pijlers van de Puur Restaurant Week: biologisch, Fairtrade en duurzame vis. Ook het enthousiasme waarmee de eigenaren, Niels en Mirjam Gouda, zelf kiezen voor duurzaamheid en hun gasten hiertoe op een positieve manier stimuleren spreekt de jury aan. Restaurant Natuurlijk is een horecagelegenheid die duurzaamheid op een laagdrempelige manier voor iedereen toegankelijk maakt. Op de menukaart van Natuurlijk vind je gerechten bereid met veel duurzame, biologische en streekgebonden producten.

Natuurlijk ligt half in het duin en heeft een ruim terras op het zuiden. 
Er is een 18 holes midgetgolf baan en speciaal voor de kinderen zijn er diverse speeltoestellen om op te banjeren. Binnen is er een aparte speelruimte voor de kleintjes. Kortom: Voor jong en oud is er genoeg te beleven! In het weekend en alle schoolvakanties hebben ze zelf dagelijks vanaf 17.00 uur kinderanimatie! Hoe fijn is dat?

Meer weten over Restaurant Natuurlijk? Bezoek dan de website.

DR. WIARDI BECKMANLAAN 8
EGMOND AAN ZEE
31 (0)72 506 27 49

Bron: natuurlijk-egmond.nl