Als je bezig bent om af te vallen, is het misschien wel aan te raden om een natuurlijke vetverbrander toe te voegen aan je maaltijden. Kruiden en specerijen hebben namelijk vaak meer goede eigenschappen dan je zou denken! En jij hebt ze waarschijnlijk gewoon in je keukenkastje staan. Spice it up! 

Drankjes 

Groene koffiebonen
Groene koffiebonen helpt om de warme in de cellen te verhogen, waardoor deze meer vet gaan verbranden. Deze ongebrande koffiebonen bevatten een hoog gehalte aan chlorogeenzuur, dat volgens onderzoekers helpt om koolhydraten op te nemen. Dit zorgt er weer voor dat er meer insulineresistentie is en vet wordt verbrand. 

Groene thee
Uit Amerikaans onderzoek is gebleken dat groene thee de vetverbranding versnelt. Dat wil je natuurlijk!

Kruiden

Komijn
Volgens Iranees onderzoek helpt dit kruid je bij afvallen, vet verliezen (tot wel drie keer zo snel!) en cholesterol tegengaan. 

Kaneel
Kaneel helpt bij het verbranden van het vet dat rond je organen ligt. Het is echter nog niet bewezen, maar hier zijn onderzoekers druk mee bezig. 

Gember
Gember verhoogt de lichaamstemperatuur van binnenuit, wat ervoor zorgt dat de interne temperatuur de calorieën verbrandt en in energie wordt omgezet. 

Chili 
Chili geeft een boost aan je spijsvertering en help het lichaam bij de vetverbranding. 

Bron: happyinshape.nl