De eerlijke heerlijke Indische keuken was al af te halen bij de Marsdiepstraat, maar als je thuis met je kleintje zit of je gezin kan je het nu ook thuis laten bezorgen, hoe lekker is dat!!

Online kan je alle gerechten makkelijk bestellen waarbij je kan kiezen om met iDeal af te rekenen of contant bij aflevering.

In de keuken van Toko Biru zijn ze eigenlijk altijd aan het avonturieren en nieuwe producten aan het ontwikkelen. Dit zijn o.a. vegetarische gerechten met zes nieuwe groentes maar ook sojaproducten zoals tempeh en tahu. Daar wordt natuurlijk continue bij geproefd en veel bij gelachen en als het uiteindelijk goed is bevonden door een aantal van de vaste fijnproevers, vind je deze heerlijke lekkernijen terug op de menukaart.

Wat je ook bij Toko Biru proeft is dat ze met dagverse producten werken, wat ze erg belangrijk vinden in hun keuken.

Toko Biru blijft natuurlijk ontwikkelen en daarbij luisteren ze natuurlijk graag naar hun klanten, want die zijn het belangrijkste. Ze staan regelmatig met hun catering in o.a. Windkracht 13 en uiteraard is dat voor elk bedrijf te realiseren vanaf groepen vanaf tien.

Blijf via de Facebooksite van Toko Biru op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen want er komen er nog een aantal aan. En je kan je natuurlijk inschrijven voor de nieuwsbrief voor leuke kortingen en het allerlaatste nieuws want vaste klanten worden beloont!

https://www.facebook.com/tokobirudenhelder

En voor vanavond alvast de link om de heerlijke Indische Keuken te bestellen, eet smakelijk!!

https://webtoko.tokobiru.nl

 

Bellen kan natuurlijk ook : 0223607473

 

Openingstjden

Maandag gesloten

Dinsdag t/m zaterdag 12:00 tot 20:00

Zondag 15:00 tot 20:00.