Het is alweer de 5e editie van het jaarlijkse event ‘Bourgondisch Bergen’. Op het terrein van de Ruïnekerk maak je kennis met de culinaire hoogstandjes van verschillende restaurants onder het genot van heerlijke wijnen.

De opening vind vandaag plaats om 16.00 uur en hier zal The Voice Winnares, Maan de Steenwinkel, uit Bergen om 18.30 een fantastisch optreden verzorgen. Tevens zal de band Nederpop All Stars aanwezig zijn. Deze band is samengesteld uit allerlei bekende bandleden van onder andere Marco Borsato.

Op de zondag worden er in het kader van vaderdag  2 concerten gegeven in de Ruïnekerk. Één van deze concerten is van de bekende Carel Kraayenhof. De meeste mensen kennen hem wel door de trouwerij van Koning Willem Alexander en Koningin Maxima waar hij de koning tot tranen bewoog toen hij ‘Adios Nonino’ speelde op zijn bandoneon. Voor de concerten zijn maar 350 kaarten beschikbaar dus wees hier snel bij!

Op de zondag kun je er ook terecht met de kids en zal er zelf een kinderdisco plaats vinden. Kinderen tot 12 jaar kunnen gratis naar binnen.

Voor meer informatie over de openingstijden, programma’s en prijzen kun je terecht op de website van Bourgondisch Bergen.