Voorjaars Wijnproeverij bij Wijnhandel BeauVin

Zondag 29 mei van 13.00 tot 17.00 uur komen wij met een uitgebreide selectie van onze wijnen samen met enkele van onze wijnproducenten uit Frankrijk, Spanje, Nieuw Zeeland en Duitsland & Italië. Deze wijnproeverij vindt plaats bij Sluistuinen in Alkmaar. 

Wat is er zoal te doen?
Wij laten u een uitgebreide selectie van onze wijnen proeven samen met enkele van onze wijnproducenten waarbij wij kleine bijpassende hapjes van Erna's Kunst van het Koken zullen serveren. Tijdens de wijnproeverij kunt u kennismaken met de diverse bedrijven op Sluistuinen.

Van onze wijnproducenten zijn aanwezig:

  • Christoph Thörle van Weingut Thörle uit Duitsland;
  • Geoffroy de La Besnardière van Domaine de l’Arjolle uit Frankrijk;
  • Iván Acebes García van Salagon en Carmelo Rodero uit Spanje;
  • Marguerite Dubois van Clos Marguerite uit Nieuw-Zeeland;
  • Paolo Orioli & wijnmaker Marco Galletti  van ons nieuwe wijndomein Tenata Amalia uit Italië.

‘s Avonds verzorgen wij een Wijnmakersdiner verzorgd door Erna's Kunst van het Koken samen met de wijnproducenten en de geproefde wijnen van die dag.

Het Wijnmakersdiner begint om 18.00 uur. Het aantal plaatsen is beperkt.
Sluistuinen is een locatie waar verschillende bedrijven, showrooms en ateliers als zelfstandige ondernemingen vertegenwoordigd of gevestigd zijn. Bijzondere producten voor uw tuin, balkon of interieur zoals planten, meubelen, heesters, groenblijvende bomen en planten of stoere maatwerk veranda mét zwembad, u kunt het allemaal vinden bij de verschillende bedrijven op de locatie Sluistuinen .

Bestel uw toegangskaarten voor de wijnproeverij à € 5.00 per persoon.(kinderen tot 18 jaar zijn gratis). Kaarten voor het Wijnmakersdiner  à € 25.00 per persoon. U kunt zich aanmelden voor de Voorjaars wijnproeverij op: Sluistuinen, Oude Helderseweg 85 b, 1817 BJ Alkmaar, www.sluistuinen.nl De toegangskaarten voor de wijnproeverij zijn à € 5.00 per persoon. ( (Na betaling ontvangt u een bevestiging voor deze reservering).   

Meer informatie en alles over de mooiste wijnen www.beauvin.nl