Wij zijn al een hele poos trouwe volgers van Het Groen van Jeroen. Kort geleden hebben wij contact met hem gehad, met de vraag of hij open stond voor een mooie samenwerking en dat werd positief ontvangen!

Waarom wij (Het Groen van) Jeroen graag met jullie willen delen?
Jeroen ziet het als zijn levensmissie om zijn knowledge, ervaringen en liefde voor tuinieren te verspreiden onder de mensen en vooral kinderen. Dit onder andere omdat de meesten mensen eigenlijk maar genoegen nemen met bespoten, gemanipuleerde groenten en vruchten uit de supermarkt, terwijl dit dus helemaal niet nodig is! ‘Onopgemerkt’ nemen wij allerlei onnodige middelen tot ons en hier moeten we veel bewuster mee om gaan.

Jeroen leert je hoe, wanneer en wat voor zaadjes je kunt planten in je moestuintje en verkoopt zijn eigen (gmo-vrije) zaadjes via zijn webshop

Aan alles wat hij doet geeft hij een onwijs leuke personal touch…of eigenlijk veel makkelijker en duidelijker gezegd; Jeroen is niemand anders dan zichzelf. Hij heeft enorme passie voor wat hij doet en hoopt daar mensen mee te inspireren en motiveren.

En dat doet hij! Sinds kort plaatst hij ook vlogs op zijn website en Social-media en we moeten zeggen, daar gaan je ‘groene’ vingertjes toch wel van kriebelen. Op het moment is hij bezig met het ontruimen van zijn huidige moestuin omdat hij een grotere kas gaat betrekken.

Naast dit alles geeft Jeroen ook les aan kinderen op diverse BSO uit de regio. Zoals hij zelf zegt; Kinderen zijn de toekomst. Zoals het hem met de paplepel is ingegoten leert hij de kids van alles over tuinieren, koken en voeding met een flinke dosis humor als bijgerecht.

Hou dus de website en facebook pagina van HollandsStijl in de gaten, want jullie gaan nog meer van Het Groen van Jeroen voorbij zien komen!

Wil je nu alvast meer bekijken? Hieronder vind je alle linkjes naar zijn Social-media pages en de website. Veel plezier!

 

Het Groen van Jeroen - Website

Het Groen van Jeroen - Instagram 

Het Groen van Jeroen - Facebook