Weinig ingredïenten, korte kooktijd en een heerlijke maaltijd op tafel. Wat willen we nog meer? Ga maar snel aan de slag!

Ingredienten
200 gr fusilli
2 kipfilets (in dunne plakjes)
50 gr chorizo (in blokjes)
1 blik tomaten
1 rode ui (in ringen gesneden)
blikje tomatenpuree
3 handjes spinazie
parmezaanse kaas
2el rietsuiker
zout en peper


Bereiding
Zet een grote gietijzeren pan op middelhoog vuur met een flinke scheut olijfolie. Pak een koekenpan en doe hier wat olijfolie in om de knoflook en de rode ui even aan te fruiten. Hierna kun je de chorizo toevoegen en dit even lekker laten bakken zodat de smaken vrij komen. Voeg de kip aan het geheel toe en bak deze in een paar minuten gaar. Nu kunnen de tomaten uit blik en tomatenpuree erbij. Dit even goed doorroeren en naar smaak zout, peper en rietsuiker toevoegen. Als allerlaatste voeg je de spinazie toe. Doe eventjes een deksel op de pan zodat de spinazie kan slinken.

De pastasaus is klaar! Nu alleen nog even de pasta koken en je hebt een heerlijk snel gerecht op tafel staan.

Eet smakelijk!