Met simpele ingrediënten als suiker, water en glucose maken ze de mooiste creaties. En dit alles met hun eigen handen. De werktafels staan midden in de winkel, en je kunt zien hoe de snoepartiesten de kleurrijkste kunstwerken maken. Bijna iedere dag zijn ze aan het werk op de Haarlemmerdijk, maar ook op de Staalstraat kijk je je ogen uit.

Een logo in een snoepje, een bedrijfsnaam, een bruiloft snoepje of een geboortekaartje, Papabubble maakt jouw unieke snoepje met liefde. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een snoepje bij de rekening, het snoepje in de hotelkamer of het kleine extraatje bij het inpakken van je online bestellingen.
De minimale afname van een eigen snoepje is 6 of 10 kilo, afhankelijk van het ontwerp.

Vind je 6 kilo te veel, maar wil je toch iets bijzonders hebben? Dan maken ze voor jou een unieke snoepmix zodat je persoonlijke boodschap meteen duidelijk is. Denk bijvoorbeeld aan letters die de naam van een bedrijf vormen, voorletters van een bruidspaar, hartjes, fruitjes, cadeautjes en andere symbolen. Genoeg om de mix nog sprekender te maken.

Ook voor evenementen & workshops zit je bij Papabubble aan het juiste adres.

Loopt het water je al in de mond? Proeven mag bij Papabubble altijd! Wij van Hollandsstijl gaan gauw een kijkje nemen! Jullie ook?

Voor meer informatie ga je naar website van Papabubble.