De coolste armbandjes en chokers van drijfhout en lycra met een verhaal om van te zweven.

De passie om te reizen dat is waarschijnlijk waar het allemaal begon. De oprichters, een stel, besloten om nog een keer de wereld rond te reizen voor een laatste winter en probeert te ontsnappen aan de ernst van het leven in onze westerse wereld om enige tijd te ZWEVEN. 

Reizen geeft ons de mogelijkheid om ons, vrienden, alles door verschillende ogen te zien, om onszelf kritisch tegen te komen,om uitdagingen te overwinnen en om verschillende personen te worden. Uitreiken naar naar de mogelijkheden van het leven.

Eeen van die mogelijkheden deed zich voor toen Chris een dolphin hanger maakte voor Nadine's verjaardag en zij hem als ketting begon te dragen.. Ze waren op een reis in Sumbawa, Indonesie en het materiaal was gevonden op een van die perfect witte zandstranden. De individualiteit, het materiaal, de passie en de liefde die erbij betrokken warenom dit eerste stuk te maken, werd gevolgt door een heleboel nieuwschierigheid van andere vrouwelijke reizigers. Vanaf dit allereerste stuk wekte het idee het opzetten van een eigen modelabel. Om daarna nog vele laatste winters te kunnen zweven. Het leven is een oceaan. 

Als je ze wil bekijken en voelen, en passen welke kleur bij jou het tofste staat kan dat want Quiksilver Texel heeft ze in haar collectie!

En ben je zo geinspireerd geraakt door dit verhaal en je wil meteen bestellen volg dan onderstaande link

https://float.to