Als je dagelijks een bril draagt kan je nog eens wisselen met een ander montuur. Zowiezo past het ene montuur beter bij bepaalde kleding dan het andere, en het zorgt natuurlijk ook voor een compleet andere uitstraling wat vaak enorm inspirerend werkt. Verandering van spijs doet eten, toch?

En Van Dijk Optiek zou Van Dijk Optiek niet zijn als ze dit gevoel niet ook zouden willen geven aan alle mensen die dagelijks lenzen dragen. Want eerlijk is eerlijk, als je jezelf een nieuwe frisse look geeft, heeft dat positief effect op jezelf en daarmee je omgeving.

Bij Van Dijk Optiek Julianadorp en Hippolytushoef kan je met een complete andere look de deur uitlopen door de kleurlenzen van AIR OPTIX COLORS. Deze lenzen geven jou de mogelijkheid te kiezen voor een subtiele verandering of een opvallende accentuering van je oogkleur.

De unieke 3 in 1 kleurtechnologie van AIR OPTIX COLORS contactlenzen vloeit perfect samen met de natuurlijke oogkleur en zorgt voor een mooie, natuurlijke look. Geniet van fascinerende ogen zonder in te leveren op gezondheid of comfort.

AIR OPTIX COLORS is de kleurlens met de hoogste zuurstofdoorlaatbaarheid voor witte, gezond uitziende ogen. Bovendien bieden ze een buitengewoon comfort gedurende de dag dankzij hun unieke plasma oppervlaktechnologie. De unieke plasma oppervlaktechnologie geeft een glad oppervlak dat zorgt voor een goede bevochtiging van het lensoppervlak en weerstand tegen aanslag, zoals make up.

Voor heldere, schone maar vooral inspirerende lenzen, ga eens langs bij Van Dijk Optiek!

Daar kan je je ogen gewoon geloven!